lauantai 30. syyskuuta 2017

Reissun kosmetiikkaa 3 - työreissu

Taas on yksi työreissu takana, tällä kertaa sellaiseen paikkaan, jossa ei tarvinnut meikata. Suurin osa tuotteista oli sellaisia, jotka ovat muutenkin käytössä tällä hetkellä, muutamat taas reissukäyttöön.




Ensimmäisenä kasvojenhoidon pariin. Tauon jälkeen olen taas ottanut käyttöön Essen tuotteet. Monenlaista tässä välillä kokeilin, osa toimi hyvin, osa huonosti ja kasvot alkoivat kukkia. Keväällä ostin Essen Sensitive-sarjan tuotteita, joiden käytön kuitenkin lopetin kun kasvoille tuli pientä näppyä. Tämä näppylöinti alkoi kun aloin meikata näiden tuotteiden kanssa.
Tällä kertaa pari ensimmäistä viikkoa Essen kanssa meni siinä, että kasvoista pukkasi isompaa näppyä, mutta nyt tilanne on rauhoittunut. Fiilikset Essestä ovat tällä hetkellä melkolailla samat kuin olivat ensimmäisellä kokeilukerralla, eli kasvojen iho on paremmassa kunnossa kuin vähään aikaan, joskin edelleen suurempaa tukkeumaa tulee jonkin verran. Puhdistustuote alkaa pian olla loppu, samoin seerumi ja toinen voiteista. Kun nämä loppuvat, taidan kaivella kaapista muuta testattavaa. Mutta ehdottomasti voisin kuvitella myöhemminkin palaavani sarjan pariin.




Sitten silmänympäryksiin ja huuliin. Huulirasvana oli Tata Harperin Be True Lip Treatment. Tämä on ollut minulla jo pidempään, välillä aktiivisemmassa käytössä, välillä vähemmän aktiivisessa. Miellyttävä käyttää, pakkauksessa luksuksen tuntua, tuoksu jollain tavalla vihreä. Kaiken kaikkiaan pidän tästä huulirasvasta vaikka en sitä ole pidempää pätkää koskaan käyttänyt.
Laidbaren Pack Your Bags -silmänympärysvoide on ollut käytössä jo pidempään. Tuotteen luvataan vähentää turvotusta ja tummuutta silmänympärysalueella. En oikein osaa sanoa, tekikö tuote tätä, mutta muuten kyllä vakuutti minut! Tuoksuton tuote, koostumus ihanan kermainen mutta kuitenkin hyvinimeytyvä. Myös silmämeikin tekeminen onnistui tämän kanssa hyvin. Tuote oli erittäin riittoisa, eikä varmasti olisi loppunut vieläkään, mutta eräältä reissulta unohdin kasvovoiteen pois ja käytin tätä koko kasvoilla. Kaiken kaikkiaan sellainen tuote, jota tekisi mieli tilata lisää! Täytyy vain ensin käyttää loppuun silmänympärystuotteet, jotka odottavat kaapissa.
Koska tiesin edellisen silmänympärysvoiteen loppuvan reissussa, otin mukaan uuden tuotteen; balance me wonder eye cream. Tässä koostumus oli huomattavasti juoksevampaa ja tuoksu oli voimakas. Jo parin käyttökerran jälkeen kävi selväksi, että tämä tuote ei sovi minulle; silmien ympärille tuli pientä punaista ärsytyslaikkua. 




Suihkutuotteina luonnonkosmetiikkaa. Shampoona john masters organicsin evening primrose shampoo for dry hair. Ennestään tuttu tuote, joka usein reissussa mukana. Ensimmäinen tuli lovelulan boxista ja olen tilannut uuden matkakokoisen pullon myöhemmin. Tuoksu on ihana, mieleen tulee metsä. Vaahtoaa mukavasti ja pesee puhtaaksi. Todella hyvä reissushampoo!
Hoitoaineena Rahuan Voluminous Conditioner, joka tuli elokuun Jolie boxista. Tuoksu on melko voimakas, alkuun tämä oli jopa ärsyttävä, mutta käytössä siihen on tottunut. Jättää hiukset helpostikammattaviksi, mutta ei kuitenkaa lättänöiksi.
Suihkugeelinä john masters organicsin geranium & grapefruit body wash. Tuote on mukavan geelimäinen, jopa niin geelimäinen, että kestää makuuni liian pitkään, että sitä saa ulos putelista, jos pakkaus ei ole ollut ylösalaisin. Tuoksu ihana greippimäinen. Pesee hyvin. 




Suihkun jälkeen rasvana käytin Apple & Bearsin Grapefruit & Seaweed Body Silkiä. Ihana tuote, jossa ihana tuoksu. Levittyy hyvin ja samoin imeytyy hyvin jättäen ihon mukavan tuntoiseksi. Tuoksuu greipiltä ja on helposti annosteltavissa pumppupullosta. Jos lähipiirissäni ei olisi tuoksuyliherkkiä, tilaisin tätä ehdottomasti lisää!
Normaalisti käyttämäni deodorantti oli päässyt loppumaan, joten nyt käytössä jotain muuta. Olen tämän joskus vuosia sitten ostanut joltain reissulta ja nyt otin uudelleen käyttöön. Erittäin tehokas, apteekista ostettava. En kuitenkaan vakituiseen käyttöön ottaisi, on sen verran tujua tavaraa ja mielestäni myöskin kuivattavaa.


Tässä siis tämän reissun kosmetiikat. Värikosmetiikkaa ei mukana ollut laisinkaan, ei myöskään hiustenmuotoilutuotteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti