maanantai 17. huhtikuuta 2017

Esse - P4 trial pack


Esse on sarja, joka on houkuttanut minua jo pidempään. Olen kuitenkin niin vannoutunut dermavidualsien käyttäjä, että päätin tilata ainoastaan tällaisen kokeilupakkauksen ja testata jollain reissulla.

Pre- ja probiootit ovat tutumpia suoliston hoidossa, mutta essen tuotesarjassa niitä käytetään ihon mikrobiston tasapainottamiseen. Ajatus houkutti niin paljon, että päätin testata. Ostin sensitive-linjaa, joka on kehitetty nimenomaan herkälle iholle tai sarjan käytön aloittamiseen. Linjan  tavoitteena on rakentaa ihon ekosysteemiä ja vähentää ylireagointia uusiin tuotteisiin ja suositellaan, että näiden kanssa ei käytettäisi muita tuotemerkkejä, jotta saataisiin parhaat tulokset. Linjaan kuuluu kaikille ihotyypeille sopiva puhdistustuote, kaksi kosteusvoidetta ja seerumi. Tuotteita suositellaan käytettäväksi vähintään 3 kuukautta yhtäjaksoisesti. 

Kokeilupakkauksen mukana oli Sensitive Clenser, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, Hydro Moisturiser, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja normaalille iholle sekä Nourish Moisturiser, joka on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. 

Ensimmäisellä kokeilukerralla nenään pisti tuotteiden haju. En oikein osaa kuvailla tätä, mutta minun nenääni ei tuntunut hyvältä. Vähitellen nenä kuitenkin tottui tuoksuun, eikä se enää lopulta tuntunutkaan huonolta. Puhdistustuote oli miellyttävä koostumukseltaa, koostumus oli jotain puhdistusmaidon ja puhdistusvoiteen sekä geelin väliltä. Meikkiä en käyttänyt koko aikana, joten en osaa sanoa, olisiko poistanut meikin. Puhdistuksessa kuitenkin teki tehtävänsä, iholle jäi miellyttävä tunne, ei ollenkaan kiristävä tai muutenkaan hankala. Yöksi käytin kuivalle iholle suunnattua Nourish Moisturiseria ja päiväksi Hydro Moisturiseria. Kaikki tuotteet jättivät miellyttävän tunteen iholle. Voisin kuvitella, että meikkivoide olisi pärjännyt hyvin molempien voiteiden päällä. Kummastakaan ei jäänyt iholle kiiltelevää oloa, mutta kuitenkin kosteutus oli riittävä.

Käytin tuotteita olosuhteissa, joissa normaalilla ihonhoidollanikin iho kuivuu pahasti ja reagoi olosuhteisiin. Tämän kokeilun aikana en kokenut mitään dramaattista paranemista ihossani (toki testi kesti vain kymmenisen päivää), mutta iho ei myöskään mennyt huonoon kuntoon niin kuin yleensä tällä reissullani.

Kaiken kaikkiaan siis positiivinen kokemus, voisin hyvin kuvitella ostavani täysikokoiset pakkaukset näitä jossain vaiheessa! Ehkäpä jo kesäksi tai sitten ensi talveksi. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti