sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Reissun kosmetiikkaa 4 - työreissu

Toissaviikkoinen työreissu ei ollut kaupunkimatka, joten kosmetiikasta vain perusjutut olivat mukana. 



Peseytymis/hygienialinjalla mentiin melko vähällä. Shampoona Uniquen syväpuhdistava shampoo. Aiemminkin olen tästä kirjoittanut, ihan toimiva tuote. Hoitoaineena edellisessä Jolie boxissa tullut Neal's Yard Remediesin ruusu-sarjan hoitoaine. Aiemmin olen tästä testerin käyttänyt ja muisin, että ruusuntuoksu olisi ollut huomattavasti vahvempi. Tässä se ei kuitenkaan tuntunut mitenkään häiritsevästi. En oikein muista kokemusta tästä, koska ehdin reissun aikana tätä vain kerran käyttää.
Vartalonpesuun John Masters Organicsin iki-ihana geranium & grapefruit bodywash. Tässä on ihanan greippinen tuoksu ja koostumus on mukavan geelimäinen.
Deodoranttina tuttuun tapaan TripleDryn suihkutettava deodorantti, joka on luottotuotteeni. 
Hammastahnaksi tarttui kaupasta tällä kertaa tällainen.




Kasvokosmetiikkaa oli mukana huomattavasti enemmän. Puhdistukseen oli Patykan Rosewood Velvet Cleansing Milk. Tässä tuotteessa tuoksu on patykamainen, melko voimakas. Pesee puhtaaksi, mutta ei kuitenkaan jätä ihoa rutisevan kuivaksi. Tälle tuotteelle en mitenkään tulisesti syttynyt, joten tätä boksista tullutta puhdistusmaitoa en toista kertaa osta vaikka ihan toimiva olikin.
Aamuisin puhdistin kasvot ainoastaan pyyhkimällä Evolven Liquid Crystal Micellic Cleanserilla. Tässä tuotteessa tuoksu on evolvemainen (mistä tulikin mieleen, että Patykalla ja Evolvella molemmilla on useissa tuottessa tietynlainen merkille ominainen tuoksu). Mukava misellivesi, jonka meikinpoisto-ominaisuuksista en osaa sanoa mitään tämän reissun perusteella.

 Sekä aamulla että illalla puhdistuksen jälkeen kasvovetenä oli Soleyn kasvovesi (joka ei näköjään päätynyt kuvaan). 
Parina iltana käytin seerumina Vintner's Daughterin Active Botanical Serumia, mutta tästä luovuin hyvin pian. Tuoksu oli erittäin voimakas, mikä sekään ei välttämättä olisi haitannut. Mutta, mutta... ihoni reagoi tähän samalla tavalla kuin Patykan kolmivaiheiseen puhdistukseen; punaisilla laikuilla. Kyllä harmittaa, koska nyt kolmen käyttökerran jälkeen olen päätynyt siihen, että tämä tuote valitettavasti joutaa kiertoon.
Aamuisin ja muina iltoina seerumina olikin Absolutionin Le Sérum Anti-Soif, joka on miellyttävä sitrukselta tuoksuva rauhoittava ja kosteuttava seerumi.

Iltaisin seerumin jälkeen kasvoille tuli Absolutionin La Créme de Sante, jonka päälle Nafhan kaktusviikunaöljy. Kesällä Absolutionin voide oli päiväkäytössä, mutta näin talvella se ei seerumin kanssa kaksitaan riitä ja loput voiteesta päätyi yökäyttöön yhdessä öljyn kanssa. Kaktusviikunaöljy tuntui alkuun hyvin raskaalta ja paksulta, mutta kun siihen tottui, oli aivan ihana yö-öljy. Nyt kun se on loppunut, jäin kyllä kaipaamaan!
Päivällä kosteusvoiteeksi seerumin päälle tuli JOIK:n Regenerating Night Cream with Calendula & Sea-Buckthorn Oils. Tämä on itse asiassa yövoide, mutta näin talvella kun iho suorastaan huutaa kuivuutta, tämä sopi minulle erinomaisesti päivävoiteeksi. Kesällä tämä oli seerumin kanssa yökäytössä ilman öljyä.

Silmänympärysiholle käytössä oli Bioeffectin EGF Eye Serum. Normaalisti en tätä päivällä käytä, koska jättää silmänympärysihon rasvaisen oloiseksi. Tällä reissulla kuitekin käytin aamua iltaa.




Jalka- ja säärirasvana reissussa oli Naturativin Cuddling Foot Balm. Tässä tuotteessa tuoksu on erittäin voimakas, enkä voisikaan tätä kotona käyttää juurikaan tuoksun vuoksi. Tuoksu on makean toffeinen mutta kuitenkin jotenkin tunkkainen, enkä pidä siitä lainkaan. Nyt on tavoitteena saada tämä rasva käytettä parin seuraavan reissun aikana. Saa nähdä kuinka käy! Mikäli en tätä saa loppumaan, taitaa lähteä kiertoon tai miehen jalkoihin.


Tällaisia tuotteita edellisellä reissulla oli mukana. Ensi viikolla taas uusi reissu uusine tuotteineen, koska iso osa edellisellä reissulla olleista on käytetty loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti