tiistai 5. joulukuuta 2017

Reissun kosmetiikkaa 5 - taas työreissu

Samaan tapaan kuin edellisessäkin postauksessa, työreissu suuntautui oloihin, joissa meikit eivät olleet tarpeen. Perustuotteet (peseytyminen, hiukset, vartalo) olivat samat kuin edelliselläkin reissulla, joten niistä en uudelleen kirjoita. Kasvotuotteista sen sijaan tällä kertaa vähän enemmän.



Kuten edelliselläkin reissulla, puhdistustuotteena oli Patykan Rosewood Velvet Cleansing Milk. Edellisessä postauksessa tästä enemmän, mutta pääviesti siis on se, että tämä ei minua vakuuttanut. Tuoksu on voimakas ja tämän haluaa pestä vedellä eikä pelkästään Patykan kasvojenpuhdistuliinalla. Lisäksi tällä tuotteella pesemisen jälkeen haluan pyyhkiä kasvot kasvoveteen kostutetulla vanulapulla vaikka yleensä en kasvovettä vanulapulla käytäkään. Nyt jo kovasti odotan, että tämä puhdistusmaito loppuisi ja pääsisin kokeilemaan jotain muuta.

Reissussa kasvovetenä oli Sóleyn kasvovesi. Kuten aiemmin sanoin, Patykalla puhdistuksen jälkeen pyyhin kasvoni tällä kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Joka aamu en pessyt kasvoja puhdistusmaidolla vaan välillä pelkästään pyyhin tällä tuotteella. Jos illalla oli viitseliäisyyttä, saatoin kerrostaa tätä kasvovettä useamman suihkutuskerroksen.
Aluksi en pitänyt tämän kasvoveden tuoksusta, mutta muutaman kuukauden aikana olen oppinut pitämään siitä. En oikein osaa kuvailla tuoksua. Suihkutettaessa se on melko voimakas, mutta katoaa hyvin pian. Väri ei ole kasvovedelle se kaikkein tyypillisin; tämä on väriltään tummaa puna-ruskeaa, mutta väri ei kuitenkaan iholla näy.

Kasvoveden jälkeen levitin kasvoille Pain Instant Calm Redness Serum Sea Aster & Wild Oat -seerumia. Ihoni on herkkä reagoimaan monille tuotteille ja erilaisille olosuhteille punaisilla laikuilla. Olin lukenut tätä kehuttavan ja se päätyikin edelliseen Jolien tilaukseen mukaan. Seerumi on valkoista ja muistuttaa koostumukseltaan melkeimpä ohutta kasvovoidetta. Tuoksu on pistävä, mutta häviää melko nopeasti. Imeytyy ihoon nopeasti ja on miellyttävä käyttää. 

Kasvovoiteena oli sekä aamulla että illalla Origins GinZing Energy-boosting Moisturizer Hydratant Face Cream. En muista mistä tämä testerikokoinen rasva on minulle tullut, mahdollisesti viime vuoden kosmetiikkajoulukalenterista. Ennen tätä on todella pitkä aika siitä kun olen käyttänyt kasvovoiteena jotain muuta kuin luonnonkosmetiikkaa tai Dermavidualsia. Tuote on helpostilevittyvä ja kosteuttaa mukavasti. Tuoksusta tulee mieleen lapsuus ja Ruotsista ostetut appelsiinitoffee-karkit. Tätä piti tuoksutella useampi päivä ennen kuin osasin yhdistää tuoksun juuri näihin karkkeihin! Ainakin edellämainittujen tuotteiden päälle levitettynä tämä jättää kasvoille jonkinlaisen kalvontunnun, mutta se ei kuitenkaan ole häiritsevä eikä kiilteleväkään. Tämä tunne on jonkin aikaa levittämisen jälkeen, mutta katoaa pian. Jos en olisi hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, voisin kuvitella ostavani tätä lisää, sen verran mukava tuntu ja huumaava tuoksu. Tokikaan en tätä ole kokeillut meikkivoiteen kanssa, joten en tiedä kuinka siellä toimisi. 

Viimeisenä kasvotuotteena oli Weledan Almond Soothing Facial Oil, jota käytin illalla kasvovoiteen päälle. Tässä tuoksu on voimakkaan mantelinen, mutta kuten muissakin tässä postauksessa mainitussa tuotteissa, tuoksu katoaa nopeasti. Alkuun en pitänyt voimakkaan mantelisesta tuoksusta, mutta siihenkin olen tottunut. Aivan kuin nuuskuttelisi Disaronno-likööriä! Edellinen kasvoöljy oli Nafhan kaktusviikunaöljy, johon verrattuna tämä on erittäin kevyt. Yöaikaan kaipaisin tuhdimpaa öljyä, mutta koska tämä on niin kevyt, tätä voi käyttää myös päiväaikaan. Tätä öljyä olen käyttänyt myös öljyputsarina ennen Patykan puhdistusmaitoa. Tästä kombosta pidin huomattavasti enemmän kuin pelkästä puhdistusmaidosta!


Tällaista kasvokosmetiikkaa oli viime viikon reissulla mukana. Yksittäisten tuotteiden tehosta on hankala sanoa, mutta kaiken kaikkiaan toimiva kombo tämä on ollut. Iho on pysynyt hyvässä kunnossa, ei ole ollut suurempaa kuivumista mutta ei myöskään kukkimista. Tällä viikolla taas uudelle reissulle, katsotaan, tuleeko sinne mukaan jotain uutta kokeiltavaa vai mennäänkö samoilla tuotteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti